Vorige week ben ik naar Ameland geweest met een groepje nieuwe vrienden. Dit was in het opzicht erg spannend, want we kennen elkaar nog maar een paar maanden, maar we hadden zo’n goede klik, dat we besloten om samen op vakantie te gaan.

Een opgetogen vooruitzicht

We maakten allemaal enthousiaste plannen zoals zeilen, op kroegentocht gaan, paardrijden en nog meer andere dingen. Daarbij was het weer ook fantastisch en mochten we genieten van een temperatuur met 25 graden. Niet te warm en niet te koud. Hiernaast hadden we ook heldere nachten met overdag geen wolkje aan de lucht en een blijvende stralende zon.

Het ging ons voor de wind

Zo begon onze week al voorspoedig met goed weer en hadden we allemaal goed geslapen. We gingen naar de ontbijtzaal in het hotel dat we geboekt hadden. Het ontbijtbuffet was heerlijk en een gebakken omelet, croissantjes, verse sinaasappelsap en besmeerde toastjes met boter en jam waren hierin een onderdeel. Vervolgens gingen we met z’n allen naar de zeilschool om van daaruit met ons groepje het water op te gaan. Helemaal leuk was het dat we zelfstandig konden zeilen. Dit was tevens mogelijk door het zeildiploma dat we allemaal op de zak hadden. Ironisch genoeg hadden we ook een lekker stevige wind op het water. Nadat we lekker uitgeraasd waren gingen we terug naar het hotel om aan het avondeten te beginnen. Zodra ons buikje vol zat, gingen we een begin maken aan onze geplande kroegentocht.

Nieuwe gedachten in een opwelling

Zo zaten we alweer aan ons derde blonde biertje. Ik zag toen dat er computers in de kroeg waren. Het was gratis. Mooi, dacht ik, want zo kon ik gewoon snel iets opzoeken voor mijn neef en ik dit leek mij een handig moment om dat te doen. Maar wanneer ik op het internet bezig was, viel mijn oog op iets interessants: online gokken. Het was iets waar ik eigenlijk een beetje angstig over was, want ik heb mezelf niet altijd in controle bij dit soort verslavende factoren. Toch wilde ik het even nader bekijken. Het bleek een site te zijn die je meer informatie gaf over dit onderwerp. Ik vond het oprecht boeiende uitleg en beschreef goed hoe online gokken in de grote lijnen werkt. Overigens vond ik het ook fijn om advies te lezen hoe je een betrouwbaar gokbedrijf vindt. Er werd mij onder andere ook verteld dat de PaySafeCard steeds vaker een favoriet is in deze gokwereld.