Ruim 1,6 miljoen Nederlanders zijn slechthorend. Dit komt voornamelijk door de vergrijzing. Maar ook steeds meer kinderen en jongeren lopen gehoorschade op. Dit komt voornamelijk door het luisteren van harde muziek (door oordopjes). Bij OogvoorOren.nl weten we als geen ander dat uw gehoor op nummer 1 staat. OogvoorOren.nl is dé audicien aan huis in Nederland. 

Uniek concept

Bij OogvoorOren.nl houden we rekening met uw wensen. Eén van onze gediplomeerde audiciens komt bij u thuis uw gewenste hoortoestellen afstellen. Waar in Nederland u ook woont. De audiciens hebben dezelfde professionele apparatuur als op een vestiging, alleen dan mobiel. Een uniek concept in Nederland.

Door geen onnodige kosten extra in rekening te brengen voor het aannemen van extra personeel, huurprijzen van A-locaties en overige kosten kunnen wij de prijzen laag houden. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bij u thuis worden uw wensen besproken. De gediplomeerde audicien voert een hoortest uit en aan hand van deze hoortest en uw wensen en eisen wordt er een passend advies gegeven voor de juiste hoortoestellen. U heeft de keuze uit allerlei soorten en merken hoortoestellen. Wij zijn merkonafhankelijk. Bij ons mag u alle hoortoestellen 60 dagen vrijblijvend uitproberen. Blijkt het dat er hulpstukken aangepast moeten worden, dan hoeft u daar niets voor te betalen. De nieuwste modellen kunt u gemakkelijk zelf aanpassen middels uw smartphone. Met de applicatie op uw smartphone kunt u aangeven welke aanpassing u wilt maken. De audiciens kunnen dit op afstand voor u klaarzetten. Vervolgens worden de aanpassing met één klik op een knop geïnstalleerd op uw hoortoestel. Wij beschikken over 12 fysieke vestigingen door heel Nederland. Hier kunt u terecht voor al uw vragen, adviezen of gewoon even om een praatje te maken. Wij zullen u het gehele proces persoonlijk blijven begeleiden zodat uw hoortoestel altijd naar wens is.

Goed doel

Bij aanschaf van uw hoortoestel zorgt u niet alleen voor uzelf maar ook voor die van een ander. OogvoorOren steunt met elke verkoop het goede doel Kind en Oor. Kind en Oor zet zich in voor oor- en gehoorproblemen bij kinderen in Nepal. Nepal is een arm land met een jonge democratie waar de gezondheidzorg slecht en gebrekkig is. Ruim 25% van de kinderen hebben een oor- en/of gehoorprobleem. Door deze oorproblemen kunnen kinderen zich niet verder ontwikkelen en hebben ze moeite met het onderwijs. Zonder onderwijs krijgen deze kinderen geen kans om te ontsnappen aan de armoede in hun land. Met de aanschaf van uw hoortoestel draagt u €0,50 bij aan Stichting Kind en Oor.