Mensen doen vaak wat lacherig over astrologie, en dat is geheel onterecht. Zoals met alles kun je er uit halen wat voor jou bruikbaar is. Een astroloog zal je geen concrete toekomstvoorspelling kunnen doen, je niet kunnen vertellen hoe oud je wordt en of je ooit de man of vrouw van je dromen vindt. Een astroloog kan je, aan de hand van jouw geboortehoroscoop, laten weten waarom jij doet zoals je doet en denkt zoals jij denkt. Een astroloog komt niet met kant en klare oplossingen, maar geeft je handvatten zodat je je leven zelf weer op de rit kunt krijgen. Een geboortehoroscoop laten maken geeft je inzichten in jezelf. En dat is natuurlijk erg waardevol.

Welke astroloog kies je?

Je kunt online zelf kiezen bij welke astroloog je je vraag neerlegt. Dat doe je aan de hand van een "klik" die je met een bepaalde astroloog voelt aan de hand van een foto en een kleine beschrijving. Voel je geen "klik" dan is de kans groot dat je minder waarde hecht aan de uitkomsten. En dat is natuurlijk zonde. Je kiest intuïtief, er is geen beste of slechtste astroloog.

Laat je adviseren met betrekking tot je kinderen

Soms zijn kinderen echt een raadsel. Je weet niet wat ze denken en ze lijken net wat anders te zeggen dan ze bedoelen. Om je te helpen je kind(eren) beter te begrijpen, kun je een geboortehoroscoop van ze laten maken door een echte astroloog. Door diverse berekeningen en dagen en tijden is een astroloog in staat om jou meer inzicht te geven in je kind. Hiervoor heb je alleen de exacte geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Je zult verrast zijn over de uitkomsten en wat deze voor de harmonie binnen je gezin kunnen betekenen.

Wat is astrologie eigenlijk?

Een astroloog leest de sterren. De banen die sterren en planeten afleggen, de plaats waar de sterren stonden op het moment dat jij geboren werd. Maar ook de gegevens zoals die bekend zijn over jou. Door jou beter te leren kennen en dat te combineren met de verschillende sterrenstelsels kan een astroloog een goed inzicht krijgen in wie jij bent. Dat gaat dieper dan alleen een voorstelrondje. Astrologie is gebaseerd op wetenschap en dus kan er niet naar je mond gepraat worden. Astrologen zullen je niet vertellen wat jij wilt horen, maar wel wat jij moet horen. Pas dan kun je er van leren en met jezelf aan het werk.