De tafelkleden met unieke coating bestaan uit een combinatie van katoen en polyester en zijn tot in elk detail afgewerkt. Vanwege de unieke coating en het materiaal worden de tafelkleden ook wel gecoat tafellinnen genoemd. De speciale tafelkleden met coating zijn eenvoudig te reinigen wanneer er vloeistof op terecht is gekomen. Een handige manier om de vloeistoffen te verwijderen is door middel van een natte schoonmaakdoek. Ook vet van bijvoorbeeld het gourmetten veeg je zo weg. Je kunt ook kiezen voor een eenvoudiger manier als het tafelkleed echt niet meer schoon is. Je kan het tafellinnen met unieke coating dan het beste in de wasmachine stoppen. Let er daarbij wel op dat je de tafelkleden wast op 30 graden. Als het gaat om grote vlekken dan is de wasmachine de uitkomst voor het vieze tafelkleed.

Duurzaam en mooi

In tegenstelling tot een tafelzeil, gaat een gecoat tafellinnen veel langer mee. De tafelkleden zijn geschikt voor langer gebruik en gaan lang mee. Doordat de tafelkleden gemaakt zijn van katoen en polyester, zijn de kleden bijzonder sterk. Daardoor is het voor veel mensen erg prettig om gecoat tafellinnen te gebruiken. Je hoeft niet bang te zijn dat het tafelkleed snel beschadigt of zelfs zou scheuren. Tafelkleden zijn bedoeld voor praktisch gebruik en natuurlijk is het leuk als de tafelkleed perfect in je interieur past.
Gecoat tafellinnen

Gecoat tafellinnen is een toevoeging aan je interieur

Met gecoat tafellinnen geef je je interieur een boost. Met een gecoat tafellinnen in de kleur die past bij de rest van je meubels breng je meer harmonie in de kamer. Bovendien geef je de kamer meer kleur en is je tafel optimaal beschermd.

Prachtig tafelkleed van katoen en polyester

Gecoat tafellinnen wordt in de afmetingen van jouw voorkeur gesneden, waarna je het tafelkleed op rol kan bestellen. Na de bestelling wordt het tafelkleed bij je thuis bezorgd zonder kreukels in het linnen. Je hebt ruime keuze in het assortiment waardoor je ongetwijfeld gecoat tafellinnen zult vinden wat in je interieur past. De huidige modetrends worden grondig geanalyseerd en daar wordt op ingespeeld. Je vindt dus de huidige trends ook terug op de website. Zo zijn er prachtige tafelkleden met originele patronen en bijzondere kleuren. Je bepaalt zelf de afmetingen van jouw ideale tafelkleed. Ben je op zoek naar een origineel tafelkleed van betrouwbare kwaliteit en een tafelkleed dat je jarenlang kan gebruiken? Neem dan een kijkje in het assortiment op de website.