Een hip en stijlvol huis, dat willen we allemaal wel. In je huis spendeer je natuurlijk enorm veel tijd, dus je wil er comfortabel zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat! En er voelt weinig zo luxe als wonen in een prachtig stijlvol samengesteld huis. Maar net als op ieder ander gebied gaan de trends alle kanten op, en is het soms lastig om bij te houden wat er hip is, en vooral waar je zoiets kan krijgen. We geven hier wat tips voor een hip en stijlvol huis in 2020!

De woonkamer

In de woonkamer is rust heel belangrijk. De laatste jaren zijn witte muren eigenlijk altijd al enorm populair geweest, en het lijkt er niet op dat dit snel zal verdwijnen. Een kleine ruimte oogt er groter en ruimen door, een reeds grote ruimte lijkt alleen maar lichter en mooier. Altijd een win dus! Hou je toch van iets meer kleur? Dan kun je op de Scandinavische tour gaan en bijvoorbeeld één muur wel in een kleur verven, zoals lichtblauw of poederroze. De magie zit hem met ietwat saaiere muren dan vooral in de details, iets wat ook heel erg voortkomt uit de Scandinavische minimalistische trend. Geometrische vormen, veel pastelkleurtjes, maar ook bijvoorbeeld veel gouden details brengen de kamer toch samen tot een geheel. Fleur de boel op met de kleinste details, zoals een leuk vloerkleed, een dekentje over de bank, gekleurde kussentjes, enzovoort!

De badkamer

Ook de badkamer is een plek waar je echt tot rust moet kunnen komen. Dit is dus de ideale ruimte waar je voor net iets meer luxe kunt gaan. Hou de boel schoon en zet er net teveel neer – alleen de essentials. Stal je makeup en verzorging niet uit, maar berg het netjes op in een mooi houten kastje voor een strakke en rustige look. Zo kun je heerlijk van je douche of bad genieten zonder al teveel afleiding. Overweeg ook bijvoorbeeld led inbouwspots voor in het plafond – dat scheelt in de badkamer een hele hoop schoonmaakwerk, staat mooi en strak, en met een led dimmer van ledinbouwspotsleds.nl kun je als je 's ochtends meteen onder de douche springt zorgen dat het licht niet zo fel is zodat je rustig wakker kunt worden. Voor een heerlijk bad 's avonds is laag licht natuurlijk ook perfect!

De slaapkamer

Ook de slaapkamer moet een oase van rust zijn. Toch heb je hier naast je bed en kledingkast vaak een stuk minder spullen staan, dus je hebt veel decoratie nodig om de boel echt op te leuken. Ga eens op zoek naar een mooi kunstwerk voor boven je bed, dat kan de hele kamer samenbrengen! Vind een mooie center piece en werk dan vanuit die kleuren verder. Zo match alles mooi.