Als je regelmatig seks hebt met verschillende bedpartners, dan is het erg belangrijk dat je altijd seks hebt met een condoom. Een condoom beschermt je namelijk tegen vervelende seksuele overdraagbare aandoeningen. Ook ben je er van verzekerd dat je bedpartners niet zwanger kunnen worden aangezien alle cellen volledig worden opgevangen. Als je nog jong bent dan kan het zo zijn dat je het ongemakkelijk vind om condooms in een winkel aan te schaffen en dat is logisch. Hier vind je meer mogelijkheden voor het aanschaffen van condooms. 

Online condooms bestellen 

Als je liever niet naar de supermarkt of drogist gaat om condooms aan te schaffen, dan is dat natuurlijk begrijpelijk. Je kan er in dit geval ook voor kiezen om condooms via het internet te bestellen. Dit kan je dan doen bij webwinkels die zich richten op het verkopen van seksartikelen of condooms. Ook kan je kleine condooms op de webwinkel van een drogisterij bestellen. Het grootste voordeel van het online bestellen van condooms, is dat het volledig discreet is. De naam van de webwinkel is niet te vinden op de bankafschriften en ook heeft de buitenkant van de verzenddoos een neutrale verpakking. Niemand kan dus weten dat jij condooms op het internet besteld hebt. 

Seksartikelen winkel bezoeken 

Veel mensen die zich schamen om in een drogisterij en supermarkt condooms met smaak te kopen, kiezen er vaak voor om naar een winkel te gaan dat voornamelijk seksartikelen verkoopt. Bij deze winkels is het namelijk de normaalste zaak van de wereld en ook heb je geen last van vreemd kijkende bezoekers. Houd er wel rekening mee dat je minimaal achttien jaar moet zijn om zulke winkels te bezoeken. Mocht je dus jonger dan achttien zijn dan moet je helaas een bestelling plaatsen via een webwinkel. 

 

Waar moet je op letten?

Het is erg belangrijk dat wanneer jij condooms wilt kopen dat je goed onderzoek doet naar het merk van de condoom. Het is namelijk erg belangrijk dat ze zeer stevig zijn want condooms kunnen namelijk ook scheuren. Als dit gebeurd dan kan je alsnog een seksueel overdraagbare aandoening oplopen en ook kan je bedpartner zwanger worden. Dit is ook een reden waarom mensen eigenlijk alleen condooms van een zeer bekend merk kopen. Je kan je ook altijd nog laten adviseren door een medewerker van een webwinkel door te bellen met de klantenservice.