Tegenwoordig zul je wel merken dat winkeliers je in de winkelstraat en online overspoelen met acties. Eigenlijk produceert de fabrikant zoveel meer kleding dan nodig is, wat toch eigenlijk zonde is. Mensen gaan steeds de verleiding aan met de verschillende merken, waarna ze het product snel zullen aanschaffen. Is het nu juist goede business, of zijn we gewoon hartstikke slecht bezig? Wellicht dat het tijd is om alleen kleding te kopen wanneer we het nodig hebben, of zijn we echt losgelaten shopliefhebbers?

Voornamelijk seizoenskleding

De grote truc van de verschillende topmerken ligt vooral aan de acties en sale die er constant is. Fabrikanten produceren voortdurend seizoenskleding in grote aantallen, wat iedereen uiteindelijk wilt hebben. Aan het einde van het seizoen is er een grote uitverkoop, omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de kleding van het nieuwe seizoen. Zo creëer je dus eigenlijk een cirkel en zal verleiden winkeliers haar klanten met constante acties. Zo geldt dit ook voor psychologische prijsstellingen. Winkeliers bieden bijvoorbeeld een broek aan voor een bedrag wat eindigt op een 9, zoals 69,-. €70 ziet er voor de klant weer als te duur uit, terwijl ze iets van €69 wel zouden kopen. Voor de winkelier scheelt het maar liefst één euro, terwijl hij er honderden meerdere aankopen mee realiseert.

Heb het meeste plezier met My Brand

My Brand is het merk dat eerlijk is naar de klant. De combinatie van fashion trends en kwaliteit zorgt voor een perfecte combinatie. Zo zijn er op vele kledingstukken diamantjes te vinden wat de kleding uniek maakt. Bovendien zijn de polo’s met de fel gekleurde logo’s erg in trek onder de mannen. 

My Brand is er voor iedereen, voor zowel heren, dames als kinderen. Het merk biedt verschillende schoenen, truien, broeken en nog veel meer aan! Ook is het merk veel te zien bij grotere bedrijven en heeft bijvoorbeeld het platenlabel VanKlasse een samenwerking met het merk. Bestel daarom snel je kleding van My Brand!

Creëer je eigen style

Het is vooral belangrijk om je eigen stijl te creëren en te ontdekken. Wat draag je graag, wat vind je leuk en wat past bij je? Door dit te combineren hoeft niet alles duur te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een leuke broek die je in de uitverkoop koopt en combineer dit met een stoer shirt van My Brand. De combinatie tussen casual en stoer zorgen voor een opvallende outfit. Je bent helemaal klaar voor het seizoen en hebt je eigen stijl gecreëerd!