Tegenwoordig zijn we niet alleen maar bezig met functionele dingen die je nodig hebt in bijvoorbeeld je woonkamer of kantoorruimte maar kijken we ook verder. Wat maakt het leuker, fijner en waardoor voel jij je steeds meer thuis, waar je ook bent. Als we bijvoorbeeld kijken naar kantoorruimtes, hier staan lang niet alleen maar bureaus en stoelen. Vaak staan er een aantal leuke dingen om te doen zoals een voetbaltafel of een tafeltennistafel. Daarnaast maken we het onszelf tegenwoordig een stuk aangenamer om op kantoor te zijn. In deze blog geven we je een aantal tips hoe je in elke ruimte een fijne plek maakt en er voor zorgt dat je goed aan de slag kan, kan relaxen of wat je ook wilt! Benieuwd naar onze tips? Lees dan zeker verder!

Maak van je woonkamer een echt thuis

Wanneer je voor jezelf een woonkamer wilt creëren die echt bij je past, is het belangrijk dat je deze zo maakt dat je er ook echt van kan genieten. Voordat het zover is, is het belangrijk om voor jezelf te inventariseren wat je fijn vindt en wat echt bij je past. Dit doe je door bijvoorbeeld te kijken naar je interesses en welke stijlen bij jou passen. Wanneer je dit voor jezelf duidelijk hebt kan je opzoek gaan naar inspiratie, denk bijvoorbeeld aan woon-magazines of gewoon online! Zodra je voor jezelf in kaart hebt gebracht wat je wel en niet wil kan je beginnen met het aanschaffen van bepaalde spullen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kamerplant. Een kamerplanten kopen doe je gemakkelijk online, hierdoor kan je gemakkelijk vergelijken en filteren. Dit scheelt tijd en je kan direct verder met combineren. Zo kwam ik bijvoorbeeld uit op de leuke Peperomia Obtusifolia plant! 

Maak van je kantoorruimte je thuis

Tegenwoordig wil je niet meer in een leeg en saai kantoor zitten. Juist op werk wil jij je thuis voelen. Je kan dit op verschillende manieren doen. Vaak moet je natuurlijk rekening houden met collega’s maar je kan natuurlijk wel met een voorstel komen. Zo kunnen kantoorplanten (zoals de Chlorophytum) direct meer sfeer brengen en ervoor zorgen dat je kantoor een stukje vrolijker lijkt. Wanneer jouw kantoor een stuk vrolijker lijkt zorgt dat er ook voor dat je je meer thuis voelt en dat het niet erg is om op kantoor te zitten. Daarnaast kan je natuurlijk voor jezelf op je bureau een aantal leuke accessoires neerzetten die er uiteindelijk voor zorgen dat je je steeds wat meer thuis voelt.