In Nederland zijn er vele mensen die rijden in een auto. Met de auto reizen we gemakkelijk van A naar B, om zo te beschikken over vervoer voor naar het werk, naar een uitje, naar vrienden en zo zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarvoor we graag met de auto reizen. We houden steeds meer rekening met duurzaamheid en rijden we allemaal veel zuiniger, waardoor je de kosten zult beperken om in een auto te rijden. Echter is het zo dat je nog veel voordeliger uit kunt zijn met de auto, namelijk door een auto te leasen voor een korte periode. Je least de auto alleen voor de periode waarin jij de auto nodig hebt, zodat je niet hoeft te betalen wanneer je niet in de auto zult rijden. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Het leasen van een auto

Tegenwoordig zijn er vele manieren om een auto aan te schaffen. Je zou ervoor kunnen kiezen om een auto aan te schaffen, waarbij de auto op jouw naam staat en je ook zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud van de auto. Een andere vorm van het aanschaffen van een auto, is leasen. Met het leasen van een auto betaal je een maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij, waarna je zorgeloos kunt rijden in de auto zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan. De auto blijft echter eigendom van de eigenaar, de leasemaatschappij, en zijn zij verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten. Tegen een door hen opgesteld vast bedrag per maand rijd jij dus in een auto, waarna je het contract ook gemakkelijk weer kunt opzeggen wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de auto!

Kies voor shortlease!

Wanneer je graag voordelig en flexibel wilt autorijden, is shortlease erg interessant. Met shortlease rijdt je gemakkelijk in een auto, zonder dat je vast zit aan termijnen en onverwachte kosten. Met shortlease kun je vandaag al een auto rijden, de auto per dag opzeggen en is er geen vaste looptijd. Je kunt gemakkelijk een gewenste voertuig leasen, zoals een bestelbus of personenauto. Wanneer je tijdelijk een auto wilt leasen is dit ook mogelijk met shortlease, zonder dat je erg veel hoeft te betalen. 

Shortlease is erg interessant voor ondernemers, aangezien zij vaak op korte termijn een auto nodig hebben voor een korte periode. Altijd een auto leasen is daarentegen niet voordelig dus biedt shortlease de juiste uitkomst! Echter kunnen ook particulieren gebruik maken van shortlease, om zo voordelig en flexibel in een personenauto te kunnen rijden!

Gemakkelijk en voordelig rijden in een auto

Wanneer je kiest voor shortlease prive, kun je eenvoudig een auto kiezen die voldoet aan al jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compacte auto, of juist een grote gezinsauto. Afhankelijk van je budget maak je de keuze voor de auto, waarna de leasemaatschappij een maandelijks tarief opstelt inclusief btw. De leasemaatschappij is eigenaar van het voertuig en jij alleen een maandelijks bedrag hoeft te betalen om te kunnen rijden in het voertuig. Je kunt gemakkelijk een persoonlijke offerte aanvragen, waarna de auto al binnen 24 uur geleverd kan worden en je op een flexibele, voordelige wijze kunt rijden in je nieuwe auto!