Luxe vakantie bungalow huren in Lemmer, Friesland
Bezig met laden...

Plezier Producten.nl

De Vakantie Bungalow

De vakantie bungalow heeft een ruime woonkamer met moderne keuken en is sfeervol ingericht met gas gestookte open haard. In de woonkamer van de vakantie bungalow beschikt o.a. over een grootbeeld LCD TV, DVD/CD player en audio apparatuur.

Het interieur van de vakantie bungalow
Onze vakantie bungalow heeft 2 slaapkamers van elk 3 bij 4 meter. De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De kinderkamer is voorzien van 2 stevige bedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water. De vakantie bungalow is zo ingedeeld dat de slaapkamers niet aangrenzend zijn, zo kunt u tijdens uw vakantie genieten van optimale privacy. De slaapkamers zijn beide bereikbaar via de woonkamer. De moderne ruime badkamer is voorzien van een zeer ruime douche en toilet, met modern bad meubel. Het 2de toilet is ingericht voor minder validen. De gehele vakantie bungalow is voorzien van centrale verwarming en volledig geschikt gemaakt voor minder validen.

Foto's van de vakantie bungalow:
Klik op de foto's om ze in het groot te bekijkenTrouwe viervoeters
Ook uw hond is van harte welkom in onze luxe vakantie bungalow.

U bent van harte welkom
Spreekt onze aanbieding tot een uiterst sportieve en actief verblijf u aan? U bent van harte welkom en wij staan garant voor een persoonlijk ontvangst. Wij zijn er voor u!

Vakantie Bungalow Lemmer, Friesland
Website verzorgd door Flevoland Webdesign, Link partners.
Valid HTML 4.01 Strict Valide CSS