Luxe vakantie bungalow huren met alle faciliteiten
Bezig met laden...

Plezier Producten.nl

Faciliteiten bij de vakantie bungalow inbegrepen

De vrijstaande bungalow heeft een ruime tuin, terras en eigen parking en is geschikt tot maximaal 6 personen. De verhuur is vanaf mei tot oktober uitsluitend per week mogelijk. Buiten het seizoen zijn afwijkende reserveringen bespreekbaar en gelden andere condities. Bij de vakantie bungalow zijn alle faciliteiten om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken inbegrepen.


De faciliteiten bij de vakantie bungalow
Bij de huur van de vakantie bungalow is een ruime tour visboot inbegrepen. De boot is voorzien van een betrouwbare nieuwe Yamaha buitenboord motor. De boot leent zich uitstekend om de Friese meren te verkennen. U heeft geen vaarbewijs of ervaring met een boot nodig. Als u weinig of geen ervaring heeft, verzorgen wij uitgebreide instructie om u op weg te helpen. Veiligheid gaat immers voor alles. Heeft u zelf een open boot of kiel boot, dan bieden wij u de mogelijkheid tot een ligplaats nabij de vakantie bungalow.

Foto's van de bootAlles nog dichter bij op de fiets
Bij de vakantie bungalow zijn ook 6 moderne fietsen en eventueel kinderfietsen inbegrepen. Zo bent u er zeker van dat alle faciliteiten rondom de vakantie bungalow binnen hand bereik zijn. Wilt u weten welke mogelijkheden Lemmer en omgeving bieden voor uw fiets plezier? Vraag ons dan naar de verschillende fiets routes, wij helpen u graag op weg

Op loopafstand van onze vakantie bungalow bevindt zich sport hotel Iselmar. Hier vindt u o.a. een zwembad en sauna.

Website verzorgd door Flevoland Webdesign, Link partners.
Valid HTML 4.01 Strict Valide CSS